Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

Vind je stage bij Kinderopvang Langedijk

Vind je stage bij Kinderopvang Langedijk

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang? Dan ben je bij Kinderopvang Langedijk aan het juiste adres!

Kom ervaring opdoen bij Kinderopvang Langedijk
Wij bieden studenten graag de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met het beroepsveld en om werkervaring op te doen. Kinderopvang Langedijk biedt binnen alle werksoorten inspirerende, leerzame en  leuke stageplaatsen aan. Als stagiair ondersteun je de pedagogisch medewerker en kun je het vak leren.

Welke stageplekken bieden we?
Wij bieden de volgende stageplaatsen aan:
  • Beroepsopleidende (BOL)  Pedagogisch werk niveau 3 & 4
  • Beroepsbegeleidende (BBL)
  • Sport en bewegen
  • HBO opleidingen zoals (SPH en pedagogiek)
  • Korte stages & helpende Welzijn niveau 2
Erkend leerbedrijf
Elk jaar zijn er veel stagiairs die bij Kinderopvang Langedijk stage willen lopen. We zijn dan ook al jaren een erkend leerbedrijf. De meeste stageplaatsen die we hebben zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen.
Volg je de dagopleiding aan het Horizon college Alkmaar of aan ROC Den Helder of Schagen? Dan zorgt de opleiding dat je bij ons wordt geplaatst.

Snuffelstage
Zoek je een bedrijf voor een korte stage om je te oriënteren op de kinderopvang als toekomstig werkveld? Ook dat kan bij Kinderopvang Langedijk. Bijvoorbeeld als je in de 4e klas van het VMBO zit en een snuffelstage zoekt.
 
Interesse?
Heb je interesse in een stageplaats bij Kinderopvang Langedijk? Stuur dan een email met motivatie naar info@kinderopvanglangedijk.nl