Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

Nieuws

BSO Sport en Spel Ziezo op eigen kracht bij LSVV

maandag 1 april 2019

Kinderopvang Langedijk is vorig jaar gestart met Sport en Spel BSO op het terrein van voetbalvereniging LSVV in Zuid-Scharwoude. Een mooie samenwerking die het mogelijk maakt om sportactiviteiten aan te bieden aan de BSO kinderen in Noord- en Zuid-Scharwoude. Door de groei van de BSO’s in deze regio is vanaf 1 april de sport BSO niet meer een aparte activiteit op de groep, maar heeft een eigen status gekregen: BSO Sport en Spel Ziezo.
De bestuurders Pieter Kramer (voorzitter) en Jan de Nijs van LSVV zijn 1 april langs gekomen om Kinderopvang Langedijk hiermee te feliciteren. Ze genoten van het enthousiasme van de sportende kinderen die van allerlei spellen op het sportterrein uitvoerden.
 
Op BSO Sport en Spel Ziezo maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen op grote en leuke sportvelden. Er is ook genoeg tijd voor de kinderen om iets voor zichzelf te doen zoals gezelschapsspelletjes, lezen en knutselen. In de kantine kunnen de kinderen binnen verschillende spellen of activiteiten doen, wanneer het bijvoorbeeld regenachtig of kouder weer is. Met name voor kinderen die veel ruimte willen hebben en zelfstandig en/of sportief zijn is dit een zeer geschikte BSO. Als je een keer wil komen kijken, kan je een afspraak maken bij Kinderopvang Langedijk.

 

Terug naar overzicht