Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

Nieuws

Natuur BSO Vrijbuiters officieel geopend

dinsdag 3 april 2018

Buiten spelen is heerlijk, maar buiten spelen in de natuur is fantastisch. Daarom is Kinderopvang Langedijk gestart met de Natuur BSO de Vrijbuiters. Na een paar weken proefdraaien is deze BSO op 3 april officieel geopend.

Wat is de Natuur BSO?
Op de Natuur BSO is het 1 groot feest. De kinderen worden uit school gehaald met de Stint (een elektrische bolderkar) en gaan ze op weg naar de Fruittuin. In de Stint is het gezellig en onderweg stappen ze soms uit om vogels te bekijken of lekker te spelen bij een leuke plek. Bij de Fruittuin in Oudkarspel krijgen de kinderen eten en drinken  en wordt er overlegd welke speelplekken die middag bezocht gaan worden. Er is volop keuze in het gebied van het Geestmerambacht. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen zich vrij kunnen voelen in de natuur. Lekker spelen, vies worden of even liggen in het gras. Elk seizoen en elk weertype biedt specifieke mogelijkheden. Door vele weersomstandigheden te trotseren leren kinderen hun grenzen kennen, worden ze fitter en weerbaarder. En zo leren ze heel veel over de natuur en hoe fijn het is om in de natuur te zijn.

Heeft u ook interesse?

De Natuur BSO wordt nu aangeboden op de dinsdag en donderdag voor de scholen in St. Pancras en bij voldoende aanmeldingen ook op de maandag. Er is nog plek, dus neem gerust contact op als u interesse heeft.
Er wordt gekeken naar uitbreiding van de Natuur BSO voor scholen in Broek op Langedijk. En wellicht komt er binnenkort ook een Natuur Peuteropvang, dus houdt onze nieuwsberichten in de gaten.


  

Terug naar overzicht