Sport en Spel Ziezo

Kinderopvang Langedijk - Sport en Spel Ziezo Is uw kind gek op buitenspelen/ sporten of houdt uw kind van spelletjes spelen? Dan is onze BSO Sport en Spel Ziezo iets voor uw kind! Deze BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag en is voor kinderen van 7 jaar of ouder.
 
Wat is BSO Sport en Spel Ziezo?
Het uitgangspunt van ‘Sport en Spel Ziezo’ is dat we zoveel mogelijk activiteiten buiten doen. Niet alleen sporten, maar juist ook verschillende vernieuwende spellen! Uiteraard zorgen we ervoor dat er binnen ook voldoende mogelijkheden zijn om te knutselen, lezen, gamen en/of te chillen.
 
Hoe ziet een dag op Sport en Spel Ziezo eruit?
De kinderen verzamelen buiten, voor BSO Ziezo en gaan hierna naar LSVV om activiteiten zoals sport en spelletjes te ondernemen. De ruimte van LSVV biedt de kinderen grote en leuke sportvelden aan. De kinderen kunnen hier heerlijk op sporten of (buiten)activiteiten of spellen te ondernemen. We maken ook gebruik van de kantine. Hier kunnen de kinderen ook binnen verschillende spellen of activiteiten doen, als het bijvoorbeeld regenachtig of kouder weer is. Aan het einde van de dag keren de kinderen weer terug naar het plein voor BSO Ziezo waar de kinderen weer opgehaald kunnen worden.
 
Interesse?
U kunt uw kind voor “Sport en Spel Ziezo” aanmelden via het aanmeldformulier.