Buitenbanjers

Kinderopvang Langedijk - Buitenbanjers
Dit unieke kinderdagverblijf is gevestigd midden in de natuur. Het ligt naast Vakantiepark Molengroet en het verblijf van peuters speelt zich zo veel mogelijk in het buiten af. We hebben de gelegenheid om naar het recreatiegebied Geestmerambacht te gaan.
 
Het kinderdagverblijf de Buitenbanjers is bedoeld voor kinderen van 2-4 jaar. De vestiging zal in eerste instantie open zijn op maandag, dinsdag en donderdag, voor zover de bezetting het toelaat. Indien er voldoende aanmeldingen zijn, zal De Buitenbanjers ook open gaan op woensdag en vrijdag. Uw peuter kan bij De Buitenbanjers terecht van 07.00 tot 18.30 uur. De planning is om na de zomervakantie open te gaan. Houd onze website in de gaten voor de planning van de start.
 
Een idee van een dagindeling:
Uw kind kan tot 9.00 uur worden gebracht op de vaste locatie bij Vakantiepark Molengroet. Van daaruit wandelen we naar een mooie speelplek waar we in de kring gaan picknicken, zingen, themawerk doen en daarna vrij spel. Rond de middag gaan we terug naar locatie Molengroet waar ook zoveel mogelijk buiten in de tuin gaan lunchen, in de moestuin werken, knutselen en eventueel slapen. Na de middag is er nog tijd om opnieuw naar het recreatiegebied te gaan om te picknicken en te spelen. Eventueel blijven de jongere peuters in de middag op locatie. De binnenruimte is ook zeer geschikt om leuke dingen te doen en een goed alternatief bij slecht weer.

Interesse?
Heeft u interesse in deze kinderdagopvang? U kunt uw kind aanmelden middels dit aanmeldformulier. Of bel met de afdeling Planning & Plaatsing voor meer informatie: 0226-320208, keuzetoets 1.