Natuur kinderdagverblijf

Kinderopvang Langedijk - Natuur kinderdagverblijf Dit unieke kinderdagverblijf is gevestigd midden in de natuur. Het ligt naast Camping Molengroet en het verblijf van peuters speelt zich zo veel mogelijk in het buitengebied van het recreatiegebied Geestmerambacht af.
 
Het kinderdagverblijf is bedoeld voor kinderen van 2-4 jaar en zal naar verwachting begin mei starten. De vestiging zal iedere dag open zijn van 07.00 tot 18.30 uur.

Een idee van een dagindeling:
Uw kind kan tot 9.00 uur worden gebracht op de vaste locatie bij camping Molengroet. Van daaruit wandelen we naar een mooie speelplek waar we in de kring gaan picknicken, zingen, themawerk doen en daarna vrij spel. Rond de middag gaan we terug naar lokatie Molengroet waar ook zoveel mogelijk buiten in de tuin gaan lunchen, in de moestuin werken, knutselen en eventueel slapen. Na de middag is er nog tijd om opnieuw naar het recreatiegebied te gaan om te picknicken en te spelen. Eventueel blijven de jongere peuters in de middag op locatie. De binnenruimte is ook zeer geschikt om leuke dingen te doen en een goed alternatief bij slecht weer.

Interesse?
Heeft u interesse in deze kinderdagopvang? U kunt uw kind aanmelden middels dit aanmeldformulier.