De Boei

Kinderopvang Langedijk - De Boei BSO De Boei is gevestigd in het Baken en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Deze BSO heeft 2 groepen.

Pietertje Pluim
BSO Pietertje Pluim is voor kinderen in de leeftijd van 4 - 7 jaar.
Email: pietertjepluim@kinderopvanglangedijk.nl

De Kajuit
Kinderen van 8-12 jaar afkomstig van het Baken, Phoenix en Paus Johannes zijn van harte welkom op BSO De Kajuit. De maximale groepsgrootte bestaat uit 20 kinderen.

Dagprogramma en visie op deze groep
Bij de Kajuit worden activiteiten aangeboden welke passend zijn in het zelfgekozen thema. Kinderen nemen hierin actief deel door aan te geven bij de pedagogisch medewerkers wat zij graag willen ondernemen. Kinderen betrekken wij actief hierin. De thema’s en activiteiten zijn passend bij 8+ groep Torenkamer. Door gezamenlijk activiteiten te ondernemen of een uitwisseling te laten plaatsvinden, bieden wij voor kinderen een ruime keuze en kunnen wij activiteiten groter vormgeven. Kinderen ontmoeten op deze wijze ook de andere 8+ kinderen. Zo is er voor alle kinderen een breed aanbod waarin wij voldoen aan de wensen en behoeftes van onze 8+ kinderen.
De groepsruimte is ingericht specifiek voor deze doelgroep. Zo is er ruimte om te chillen, gamen, techniek, voetbaltafel en om te koken en bakken.

Email: kajuit@kinderopvanglangedijk.nl

U kunt het GGD rapport van BSO De Boei hier bekijken.
 
Kinderopvang Langedijk - De Boei

De Boei

Bovenweg 68
1834 CG Sint Pancras

Telefoon: Pieterje Pluim: 06-52115711 / De Kajuit: 06-18196377
E-mail: pietertjepluim@kinderopvanglangedijk.nl / kajuit@kinderopvanglangedijk.nl
LRK no.: 528559965

Type opvang: Buitenschoolse opvang