Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

De Buitenbanjers: natuur kinderdagopvang

De Buitenbanjers: natuur kinderdagopvang

Wat is de Buitenbanjers?
Dit is een kinderdagverblijf voor kinderen van 2-4 jaar. Dit unieke kinderdagverblijf is gevestigd midden in de natuur. Het ligt naast Vakantiepark Molengroet en het verblijf van peuters speelt zich zo veel mogelijk in het buiten af. We hebben de gelegenheid om naar het recreatiegebied Geestmerambacht te gaan.
Er wordt nu hard gewerkt om Buitenbanjers klaar te maken. Houd onze website in de gaten voor de datum van de opening.
 
Programma
De kinderen worden gebracht en gehaald op locatie van de Buitenbanjers. Uw kind kan tot 9.00 uur worden gebracht.
In de ochtend wandelen we naar een mooie speelplek waar we in de kring gaan picknicken, zingen, themawerk doen en daarna vrij spel. Rond de middag gaan we terug naar lokatie Buitenbanjers waar ook zoveel mogelijk buiten in de tuin gaan lunchen, in de moestuin werken, knutselen en eventueel slapen. Na de middag is er nog tijd om opnieuw naar het recreatiegebied te gaan om te picknicken en te spelen. Eventueel blijven de jongere peuters in de middag op locatie. De binnenruimte is ook zeer geschikt om leuke dingen te doen en een goed alternatief bij slecht weer.

Open dag
Voordat de Buitenbanjers open gaat, willen we u graag uitnodigen om langs te komen voor een open dag. Dan kunt komen kijken naar de locatie, en hoe de Buitenbanjers eruit ziet. Neemt u vooral uw peuter mee, dan kan hij/zij alvast komen spelen. Houd onze website in de gaten voor de datum van deze open dag.

Aanmelden?
Heeft u interesse in dit kinderdagverblijf? Dan kunt u zich aanmelden met dit aanmeldformulier.