Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

BSO Sport en Spel Ziezo

BSO Sport en Spel Ziezo

Is uw kind gek op buitenspelen/ sporten of houdt uw kind van spelletjes spelen? Dan is onze BSO groep ‘Sport en Spel Ziezo’ iets voor uw kind! Deze BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag en is voor kinderen van 7 jaar of ouder.Wat is BSO Sport en Spel Ziezo?
Het uitgangspunt van ‘Sport en Spel Ziezo’ is dat we zoveel mogelijk activiteiten buiten doen. Niet alleen sporten, maar juist ook verschillende vernieuwende spellen! Uiteraard zorgen we ervoor dat er binnen ook voldoende mogelijkheden zijn om te knutselen, lezen, gamen en/of te chillen.

Hoe ziet een dag op Sport en Spel Ziezo eruit?
De kinderen beginnen op hun basisgroep op Ziezo en gaan hierna naar LSVV om activiteiten zoals sport en spelletjes te ondernemen. De ruimte van LSVV biedt de kinderen grote en leuke sportvelden aan. De kinderen kunnen hier heerlijk op sporten of (buiten)activiteiten of spellen te ondernemen. We maken ook gebruik van de kantine. Hier kunnen de kinderen ook binnen verschillende spellen of activiteiten doen, als het bijvoorbeeld regenachtig of kouder weer is. Aan het einde van de dag keren de kinderen weer terug naar locatie BSO Ziezo waar de kinderen weer opgehaald kunnen worden.

Een keer langskomen?
Twijfelt uw kind nog of hij/zij de BSO Sport en Spel Ziezo leuk zal vinden? Uiteraard kan uw kind een keertje komen kijken. Bel dan voor een afspraak: 06-21711112.
 
Interesse?
U kunt uw kind nu voor “Sport en Spel Ziezo” aanmelden! Stuur dan een email naar plaatsing@kinderopvanglangedijk.nl