Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

BBL Pedagogisch medewerkers MBO4

BBL Pedagogisch medewerkers MBO4

Maak je volgende stap in de kinderopvang bij Kinderopvang Langedijk

In samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland biedt Kinderopvang Langedijk een aantal werkervaringsplaatsen aan om je te specialiseren tot Pedagogisch Medewerker in een kindcentrum op MBO4 niveau.
Ben je in het bezit van een MBO3- of MBO4-diploma en wil je werken en leren combineren? Schrijf je dan in voor deze opleiding bij het ROC Kop van Noord-Holland. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd in Schagen. Het praktische gedeelte kun je leren op een van de locaties van Kinderopvang Langedijk. Je staat dan 8 uur per week op een vaste groep en je wordt 8 uur per week flexibel ingezet, zodat je met meerdere locaties en opvangvormen kunt kennismaken. Je hebt een vaste werkbegeleider.

Wil je bij Kinderopvang Langedijk je werkervaring opdoen? Stuur dan je motivatie en cv naar Patricia Dros. Je kunt haar natuurlijk ook altijd eerst even bellen als je nog meer informatie wilt. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0226-320208.

Dit is een verkort BBL-traject met loonwaarde voor minimaal 16 uur per week en duurt:
  • 9 maanden, als je al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg;
  • 12 maanden, als je werkzaam bent in een andere sector.
Daarnaast volg je dus lessen op het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen.
Als je al een diploma hebt in de kinderopvang op MBO3-niveau dan ga je één dag per week en één avond in de maand naar school, en duurt de opleiding 9 maanden.
Heb je een ander diploma? Dan ga je de eerste 10 weken twee dagen per week (16 uur) naar school en daarna hetzelfde aantal uren als hierboven genoemd. De opleiding duurt dan voor jou 12 maanden.
 
De opleiding van 12 maanden start eind januari 2020. De opleiding van 9 maanden start eind maart/begin april 2020.
 
Informatieavond BBL opleiding pedagogisch medewerker
Op 10 oktober organiseert Kinderopvang Langedijk in samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland en haar collega organisaties uit de regio een informatieavond over de nieuwe eenjarige BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker in een kindcentrum.
De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in het servicebureau van Blosse, W.M. Dudokweg 47 in Heerhugowaard. De bijeenkomst duurt tot ca. 21.00 uur.